Tutustu töihimme

Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tutustu siis toki onnistumisiimme.

Mainostoimistot Helsinki Pääkaupunkiseutu

Logosuunnittelu

Logo tehdään edustamaan yritystäsi. Sen rooli on viestiä brändisi tunnelmaa yhdellä silmäyksellä. Logon tulee myös olla uniikki ja erottaa yrityksesi kilpailijoista. Erottumisen välineenä käytetään usein jotain maukasta oivallusta logon ulkoasussa. Se tekee logosta muistettavan ja ennenkaikkea yksilöllisen.

Fredan-Mainostoimisto

Kuvitukset

Toteutamme uniikit kuvitukset ja kuosit. Meiltä saa kuvituksia nettiin tai printtimateriaaleihin. Täältä löydät portfoliomme, tervetuloa tutustumaan!

Fredan

Pakkaussuunnittelu

Pakkauksella on ratkaiseva rooli tuotteen menestyksen kannalta. Kaupassa pakkaus on usein ainoa media, joka tuotteen myy. Pakkaussuunnittelun päämäärä on edistää asiakkaan liiketoimintaa. Myyvä pakkaus on investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin tuotteen kasvaneena arvona.

Painotuotteet

Painotuotteet kertovat yrityksesi tarinaa. Tarjoamme laadukasta painotuotteiden suunnittelua yrityksesi erilaisiin tarpeisiin käyntikorteista kirjekuoriin, esitteisiin ja asiakaslehtiin.

Videotuotanto

Elävä kuva puhuttelee asiakkaita tavalla johon mikään muu media ei kykene. Hyvälle mainosvideolle on monta kriteeriä. Meidän mielestämme tärkeintä on kuitenkin, että video herättää tunteita katsojassa. Videon on hyvä olla lyhyt ja ytimekäs jotta se tekee tehtävänsä nykypäivän hektisessä maailmaassa.

Erotu eduksesi

  Jos esimerkkimme herättävät ajatuksia tai kysymyksiä, siitä mitä voisimme tehdä sinun yrityksellesi, ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää.